Kepta šoninė su kaulu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Kiaulienos šoninė, su kauliuku, 1 vienetas
- Druska
- Laurų lapai
- Petražolės
- Žolelės
Gaminimo instrukcija:
Šoninės gabaliuką ištriname prieskoniais (druska, pipirai, česnaku, SANTA MARIA lauro lapais, sodo prieskoninės žolelėmis) ir paliekame marinuotis 2-3 valandoms.
Dedame šoninės gabaliuką į kepimo skardą, įpilame šiek tiek aliejaus ir aplaistome 1/2 citrinos sultimis. Dedame į 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 50-65 min. Kai iškepa apibarstome SANTA MARIA petražolėmis ir patiekiame su pasirinktu garnyru.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-03-22 16:01