Kepta šoninė su kaulu

Kepta šoninė su kaulu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai
  • Kiaulienos šoninė, su kauliuku, 1 vienetas
  • Druska
  • Laurų lapai
  • Petražolės
  • Žolelės
Gaminimo instrukcija:

Šoninės gabaliuką ištriname prieskoniais (druska, pipirai, česnaku, SANTA MARIA lauro lapais, sodo prieskoninės žolelėmis) ir paliekame marinuotis 2-3 valandoms.
Dedame šoninės gabaliuką į kepimo skardą, įpilame šiek tiek aliejaus ir aplaistome 1/2 citrinos sultimis. Dedame į 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 50-65 min. Kai iškepa apibarstome SANTA MARIA petražolėmis ir patiekiame su pasirinktu garnyru.

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gaspadine
2019-03-22 16:01
Iš tiesų tai nieko gero neparašėte apart tai kad pabaigoje "valgome"