Kepta šoninė

Kepta šoninė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Actas, balzaminis, 250 mililitrų
  • Sojos padažas, 200 gramų
  • Kiaulienos nugarinė, 2 kilogramai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Marinato gaminimas:

išmaišome actą su medumi, sojos padažu ir garstyčiomis.

Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo dydžio ir storio (apie 2,5 cm) gabalais ir įtriname marinatu.

Marinuojame mėsą apie 4 valandas.
Prieš kepant įtriname druska.

Kepkite grilyje.

Receptą atsiuntė: Ilma
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ona
2012-05-15 14:00
Tai šoninė ar nugarinė?