Kepta mėsytė

Kepta mėsytė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos sprandinė, 2 kilogramai
  • Actas, 5 valgomieji šaukštai
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus, 10 valgomųjų šaukštų
Gaminimo instrukcija:

Druską sumaišome su pipirais.
Prieskonių mišinį suberiame ant kubeliais supjaustytos mėsos.
Ant mėsos sudedame svogūnu žiedus, supilame aliejų ir actą. Viską sumaišome.
Mėsą matinuotis turi bent 1-2 valandas.
Kepame griliuje arba ant laužo.

Prie mėsos tinka majonezo padažai.

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą