Kepta mėsa su apelsinais

Kepta mėsa su apelsinais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Apelsinai, sultys, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiauliena, 500 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Aliejus
  • Prieskoniai
  • Grybai, marinuoti, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos mėsą supjaustoma kvadratėliais ir užpilama išspaustų apelsinų sulčių.
Po paros išmarinuota mėsa kepama keptuveje.
Sudedami pjaustyti lašinukai, svogūnas, marinuoti grybai bei tarkuota morka.
Pabaigoje kepimo sudedamas pjaustytas apelsinas bei prieskoniai.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Rimantas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kamile
2012-02-14 21:45
vieną patį patiekalą valgyt, ar kokį garnyrą kas pasiūlytumėte?