Kepta menkės filė su ryžiais ir daržovėmis

Kepta menkės filė su ryžiais ir daržovėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Menkių filė, 400 gramų
  • Šaldyti žirneliai, 100 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Konservuoti kukurūzai, 100 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Paprika, 1 vienetas
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Ryžiai, 1 sauja
  • Prieskoniai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome atšildytą menkės filė nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenį, kuriame marinuosime. Pabarstome prieskoniais ir ant viršaus išspaudžiame pusę citrinos. Viską gerai išmaišome ir šiame marinate paliekame žuvį 2 valandom. Kepame ant gerai įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių.

  2. Visas daržoves ir ryžius kartu dedame į troškinimo puodą. Įpilame šiek tiek vandens ir 50 gr sviesto. Troškiname ~10-15 min, kol suminkštėja. Nepamirštame pagardinti druska ir prieskoniais pagal skonį.

  3. Ant lėkštės dedame daržovių "pagalvę". Ant jos dedame žuvį. Galima papuošti rozmarino šakele ir mažais pomidorais. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą