Kepta menkės filė su parmezano sūriu

Kepta menkės filė su parmezano sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės, šviežios/džiovintos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Menkės, filė, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Čili, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Viename dubenyje sumaišykite majonezą, čili miltelius, citrinos sultis, parmezano sūrį, išspaustą česnaką, druską ir pipirus.
Kitame dubenėlyje, sumaišykite susmulkintas petražoles ir džiūvėsėlius.
Ant vienos menkės filė pusės sudėkite sūrio ir majonezo mišinį ir abi menkės puses apvoliokite džiūvėsėlių ir petražolių mišinyje.
Menkę dėkite į folija išklotą ir alyvuogių aliejumi pateptą kepimo skardą.
Kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekite su citrinos griežinėliu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
DAGON
2014-11-03 13:10
Rekomenduoju, siuo metu skaniausiausias menkes receptas
Dovilė
2012-10-26 17:21
Tikrai skanu
Vita
2012-09-22 09:00
Skanumelis!!!!!!!!!!! rekomenduoju visiems!