Kepta menkė su krienais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krienai, tarkuoti, 70 gramų
- Petražolės
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Menkės, 1 kilogramas
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, tarkuoto, 100 gramų
- Druska
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Menkė išvaloma, supjaustoma, pavoliojama miltuose ir apkepinama aliejuje. Pomidorų tyrė, sumaišyta su krienais, grietine, petražolių lapeliais, citrinos sultimis, prieskoniais, užpilama ant žuvies, užtarkuojama sūrio ir dar apkepama orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-31 16:39
laaabai skanios!
2010-10-05 17:58
negi sunku parašyti receptuose kokioje temperatūroje ir kiek laiko kepti?
2009-06-03 21:16
labai skanu, gaminau is saldytu menkiu file, bet gavos labai skaniai 

2011-05-31 16:39