Kepta marinuota višta su obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Česnakai, 4
- Obuoliai, geriau rūgštesni
- Vištiena, 1 vienetas
- Prieskoniai, mėsos (arba višienos)
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėtą vištą gerai ištrinti prieskoniais (naudoju mėsos prieskonius, kas mėgsta galima naudoti ir vištienos prieskonius), išspaustu česnaku bei pusės citrinos sultimis.
Uždengti ir palikti marinuotis bent parai.
Vištai išsimarinavus, kepti 200 laipsnių temeratūroje orkaitėje.
Obuolius, vieną į vištos vidų, o kitus aplink, sudėti maždaug po valandos kepimo (iš viso kepa apie 1,5 val).
Svarbu kepant kartas nuo karto palaistyti ją sultiniu arba iš pradžių užpilti vandenuko, o po to, jau išsiskyrusiu sultiniui, palaistyt - taip ji bus sultingesnė.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-07 15:07
sveiki visi,kulinarai
,na kepsiu vistele pirma karta ,nzn kaip gausis
,bet bandysiu,tikiuosi draugo nenuvilsiu savo kulinariniais gabumais 



2011-12-30 16:54
manau kad skanu 

2011-12-19 10:52
aciu uz recepta . Kaledom pabandysiu issikepti. jauciu kad bus skanu. 

2011-10-13 19:11
na einu paruost vista kepimui ..bandysiu kept ,turetu but liuks ir paprasta ...




2013-04-01 23:40