Kepta marinuota višta su obuoliais

Kepta marinuota višta su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Česnakai, 4
  • Obuoliai, geriau rūgštesni
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Prieskoniai, mėsos (arba višienos)
Gaminimo instrukcija:

Išdarinėtą vištą gerai ištrinti prieskoniais (naudoju mėsos prieskonius, kas mėgsta galima naudoti ir vištienos prieskonius), išspaustu česnaku bei pusės citrinos sultimis.
Uždengti ir palikti marinuotis bent parai.
Vištai išsimarinavus, kepti 200 laipsnių temeratūroje orkaitėje.
Obuolius, vieną į vištos vidų, o kitus aplink, sudėti maždaug po valandos kepimo (iš viso kepa apie 1,5 val).
Svarbu kepant kartas nuo karto palaistyti ją sultiniu arba iš pradžių užpilti vandenuko, o po to, jau išsiskyrusiu sultiniui, palaistyt - taip ji bus sultingesnė.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: RM
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Indre
2013-04-01 23:40
As darau taipat tik marinavimui prie visko dar naudoju majoneza,truputi alyvuogiu aliejaus ir soju padazo.gaunasi dar minkstesne
meile
2012-06-07 15:07
sveiki visi,kulinarai ,na kepsiu vistele pirma karta ,nzn kaip gausis ,bet bandysiu,tikiuosi draugo nenuvilsiu savo kulinariniais gabumais
daina
2011-12-30 16:54
manau kad skanu
Vikrsrelis
2011-12-19 10:52
aciu uz recepta . Kaledom pabandysiu issikepti. jauciu kad bus skanu.
cija
2011-10-13 19:11
na einu paruost vista kepimui ..bandysiu kept ,turetu but liuks ir paprasta ...