Kepta lydekos filė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lydeka, 400 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 100 mililitrų
- Miltai, 1 sauja
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Žuvies prieskoniai, 3 žiupsneliai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Lydekos filė supjaustome nedidelio dyžio gabaliukais, pagardiname žuvies prieskoniais.
Leidžiame pastovėti apie valandą.Kiaušinį, pieną, miltus suplakame iki vientisos masės.
Pasimarinavusius žuvies gabaliukus mirkome tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Garnyrui pakepiname pjaustytus svogūnus ir tarkuotą morką. Iškeptas daržoves papildome pomidorų padažu ir gerai išmaišome.
» Rašyti komentarą