Kepta lydekos filė

Kepta lydekos filė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lydeka, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Miltai, 1 sauja
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Žuvies prieskoniai, 3 žiupsneliai
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lydekos filė supjaustome nedidelio dyžio gabaliukais, pagardiname žuvies prieskoniais.
    Leidžiame pastovėti apie valandą.

  2. Kiaušinį, pieną, miltus suplakame iki vientisos masės.

  3. Pasimarinavusius žuvies gabaliukus mirkome tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
    Garnyrui pakepiname pjaustytus svogūnus ir tarkuotą morką. Iškeptas daržoves papildome pomidorų padažu ir gerai išmaišome.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą