Kepta lydeka su mairūnu

Kepta lydeka su mairūnu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Paprika, milteliai, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai
  • Lydeka, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, malti
  • Druska
  • Aliejus, 0.3 stiklinės
  • Karis, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Mairūnas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Nuplauti išvalytą lydeką, gerai įtrinti druska bei pipirais ir supjaustyti mažesniais gabalėliais.
Viename dubenyje sumaišyti miltus, džiūvėsėlius, karį, paprikos miltelius ir SANTA MARIA mairūną.
Lydekos gabalėlius apvolioti birių produktų mišinyje ir apkepti įkaitintame aliejuje.
Iškeptą lydeką sudėti į lėkštę ir papuošti pomidoro skiltelėmis ir petražolėmis.
Skanu tiek šilta, tiek šalta.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Akvilė
» Rašyti komentarą