Kepta lydeka su kario gaidele

Kepta lydeka su kario gaidele
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai
  • Petražolės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lydeka, 1 kilogramas
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Citrinžolė
  • Karis
Gaminimo instrukcija:

Lydeką išvalyti, žvynus palikti, gerai išplauti. Kaupiną šaukštelį druskos sumaišyti su žiupsneliu kiekvienos rūšies prieskonių, 2 šaukštais citrinos sulčių, smulkintu svogūnu. Mišinį sukrėsti į lydekos vidų, įdėti petražolę. Likusia druska ištrinti lydekos paviršių, aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje, ar krosnyje 30 - 45 min..

Tinka tiek Kūčioms, tiek Kalėdoms, ar Naujų sutiktuvėms.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
žvejys
2011-01-10 23:42
Kalėdų stalo puošmena