Kepta lydeka su kario gaidele

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai
- Petražolės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lydeka, 1 kilogramas
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 50 mililitrų
- Citrinžolė
- Karis
Gaminimo instrukcija:
Lydeką išvalyti, žvynus palikti, gerai išplauti. Kaupiną šaukštelį druskos sumaišyti su žiupsneliu kiekvienos rūšies prieskonių, 2 šaukštais citrinos sulčių, smulkintu svogūnu. Mišinį sukrėsti į lydekos vidų, įdėti petražolę. Likusia druska ištrinti lydekos paviršių, aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje, ar krosnyje 30 - 45 min..
Tinka tiek Kūčioms, tiek Kalėdoms, ar Naujų sutiktuvėms.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-10 23:42