Kepta lydeka

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Lydeka, 1 kilogramas
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Paruoštą lydeką nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, jeigu turite, žuvies prieskoniais.
Lydeką sudėkite į kepimo indą su įkaitintu aliejumi, užpilkite grietinės, miltų bei išspaustos citrinos sulčių mišiniu ir kepkite 180 laipsnių temperarūros orkaitėje, kartais palaistant susidariusiomis sultimis.
Iškeptą, supjaustyta lydeką dėkite į pusdubenį ir užpilkite tuo pačiu padažu kuriame kepė.
Prie žuvies duokite virtų bulvių, bulvių košės ar duonos, žalių ar raugintų kopūstų.
Papuoškite salotomis, agurkais, alyvuogėmis ar kitomis daržovėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-19 19:31
skanu!
2015-12-19 19:21
kiek laiko kepti
2014-08-02 18:49
Nuo šeimos gavau pylos, kad padažo mažai.
, receptas pasitvirtino, gavosi labai skaniai, tik aš viską dariau keptuvėje, pirma lydekos gabaliukus apvoliojau miltuose ir apkepiau aliejuje, pridėjau daržovių iš savo daržo: morkų, svogūnų stambiai pjaustytų, šviežių žirnelių su ankštimis, saliero . Patroškinau kartu su lydekaite ir ant galo užpyliau grietinę jau išmaišytą su citrinos sultimis. 5 minutes dar patroškinau. Ir patiekiau šeimai su karšomis bulvėmis.

2012-01-11 15:43
ant tiek bukiai kad ne tai kad ju rasyt nemoka bet ir skaityt. juk raso orkaiteje tai ne klausia ar keptuveje ar orkaiteje.kailiai
2020-06-02 16:48