Kepta lašiša, marinuota česnakuose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 6
- Juodieji pipirai
- Lašiša, 1.5 gramo
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Lašišą nuskutame, išvalome, nuplauname ir supjaustome gabalais. Pelekus ir uodegą geriau taip pat pašalinti, nes kepant, jie apdega. Susmulkiname česnako skilteles ir jomis įtriname žuvį. Gerai pabarstome druska, bet stengiamės nepersūduti, juodaisiais pipirais. Galima pašlakstyti citrinos sultimis. Paliekame lašišą pasimarinuoti šaltoje vietoje visą naktį.
Išmarinuotą žuvį dedame ant folijos, ar kepimo popieriaus ir šauname į 180 C orkaitę. Kepame tik tol, kol žuvis apsitrauks plutele. Per daug kepti nereikia, nes žuvis sukietės ir taps nesultinga.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-08 10:59
na pagaliau atradau superini recepta,
aciu ,paprasta ir genialu!
Garnyrui-salotos ir psio 



2011-03-06 13:08
Man labai skaniai gavosi
, tik lašišą ne tik ištryniau česnaku, bet ir kepiau kartu su griežinėliais supjaustytais česnakais. 


2010-10-07 14:15
butinai padarysiu
c5

2016-12-19 11:58