Kepta lašiša

Kepta lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Lašiša, 3 vienetai
  • Druska
  • Provanso žolelės
Gaminimo instrukcija:

Lašišos gabaliukus pabarstome druska, pipirais, SANTA MARIA Provanso prieskoniais ir išspaudžiame citrinos sultys.
Paliekame marinuotis 2-3 valandoms.
Įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus ir dedame lašišos gabaliukus. Kepimo metu atsargiai gabaliukus vartome.
Pateikiame su pasirinktu garnyru.

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Indrė
2013-09-03 14:14
Tris vienetus lašišų kiek laiko tektų valgyt? O kalbant rimtai, man dar visai skanu provovanso žoleles pakeitus maltais lauro lapais. Skanaus!