Kepta lašiša

Kepta lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Lašiša, 1 kilogramas
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, žuvims, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Lašišą supjausčiau į 6 porcijas.
Kiekvieną lašišos gabaliuką apliejau citrinos sultimis, ištepiau medumi ir prieskoniais. Marinavau apie 30 min.
Kepimo skardą patepiau aliejumi ir sudėjau žuvį.
Kepiau 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
asta
2015-09-03 14:34
taigi prieskoniai yra,o jose yra ir druskos imaisyta
ugne
2012-09-15 13:46
O kur druska?