Kepta kiaulienos nugarinė

Kepta kiaulienos nugarinė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas, sausas, 400 mililitrų
  • Kiaulienos nugarinė, 2 kilogramai
  • Aliejus, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Mėsą marinuojame marinate apie pusę dienos.

Marinato gaminimas: į vyną supilame aliejų, citrinos sultis, sudedame garstyčias ir medų. Išmaišome ir supilame ant mėsos.

Kai mėsa išsimarinuoja, kepame orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų, apie 45 minutes) arba grilyje.

Receptą atsiuntė: Jovita
» Rašyti komentarą