Kepta kiauliena su raugintais kopūstais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kmynai, smulkinti
- Rozmarinas, lapeliai, 3 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiauliena, liesa, 500 gramų
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Rauginti kopūstai, 750 gramų
- Grietinėlė, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja.
Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai ir supilama grietinėlė.
Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi.
Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų.
Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai padažas.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-05 14:12
Gal kas bandet? 

2019-04-18 13:26