Kepta kiauliena su raugintais kopūstais

Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kmynai, smulkinti
  • Rozmarinas, lapeliai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, liesa, 500 gramų
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Rauginti kopūstai, 750 gramų
  • Grietinėlė, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja.
Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai ir supilama grietinėlė.
Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi.
Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų.
Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai padažas.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vidutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dovilė
2019-04-18 13:26
Lengva, skanu ir sotu.
ingrida
2011-10-05 14:12
Gal kas bandet?