Kepta kiauliena su imbieru

Kepta kiauliena su imbieru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Imbieras, tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos nugarinė, su kaulu, 500 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.

Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.

Receptą atsiuntė: justelez
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mano
2009-02-26 00:15
nemegstu imbieru