Kepta kiauliena su džiovintais baravykais

Kepta kiauliena su džiovintais baravykais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiauliena, sprandinė ar kumpis, 1 kilogramas
  • Baravykai, džiovinti, 50 gramų
  • Druska, 20 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiauliena perpjaukite skersai raumenų taip, kad išskleidus gabalą būtų kuo didesnė vientisa plokštuma, išmuškite ir pabarstykite druska ir prieskoniais. Įdarui išmirkykite džiovintus baravykus, išvirkite ir smulkiai supjaustykite ar sumalkite. Juos pakepinkite svieste kartu su svogūnais. Įberkite truputi druskos, pipirų, lauro lapelių. Ant mėsos tolygiai sudėkite grybų įdarą, suvyniokite vyniotinį ir suriškite siūlu ar pasmeikite mediniais pagaliukais. Vyniotinį kepkite orkaitėje apie vieną valandą, kartais palaistydami atsiradusiu skysčiu.

Receptą atsiuntė: Marija M
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lijana
2008-10-13 20:56
Skanus patiekalas turėtų būt. Dar kokį padažiuką prie jo susigalvočiau