Kepta kiauliena su džiovintais baravykais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiauliena, sprandinė ar kumpis, 1 kilogramas
- Baravykai, džiovinti, 50 gramų
- Druska, 20 gramų
- Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiauliena perpjaukite skersai raumenų taip, kad išskleidus gabalą būtų kuo didesnė vientisa plokštuma, išmuškite ir pabarstykite druska ir prieskoniais. Įdarui išmirkykite džiovintus baravykus, išvirkite ir smulkiai supjaustykite ar sumalkite. Juos pakepinkite svieste kartu su svogūnais. Įberkite truputi druskos, pipirų, lauro lapelių. Ant mėsos tolygiai sudėkite grybų įdarą, suvyniokite vyniotinį ir suriškite siūlu ar pasmeikite mediniais pagaliukais. Vyniotinį kepkite orkaitėje apie vieną valandą, kartais palaistydami atsiradusiu skysčiu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2008-10-13 20:56