Kepta karka su alumi

Kepta karka su alumi
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Garstyčios, aštrios, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaulės kojos, karka, 1 vienetas
  • Alus, tamsusis, 0.5 litro
  • Druska
  • Aliejus, 8 valgomieji šaukštai
  • Baltieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Kiaulės karką gerai nuplauti ir nusausinti ir gerai įtrinti druska, smulkintų česnakų, pipirais, kmynais ir paprikų milteliais. Taip paruoštą karką palikti parai šaldytuve , kad įsigertų visi prieskoniai. Marinuotą karką iš visų pusių aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apie 1,5 val. Sumaišyti 4 šaukštus aliejaus su šaukštu garstyčių ir 2 šaukštais medaus. Prieš baigdami kepti, karką iš visų pusių aptepti šiuo glajumi, keletą kartų apšlakstyti alumi.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
:)
2011-11-04 17:15
o kur gamybos procese panaudojamas alus?
Akwa
2011-01-03 20:22
skamba skaniai