Kepta karka su alumi

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika, 1 vienetas
- Garstyčios, aštrios, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaulės kojos, karka, 1 vienetas
- Alus, tamsusis, 0.5 litro
- Druska
- Aliejus, 8 valgomieji šaukštai
- Baltieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Kiaulės karką gerai nuplauti ir nusausinti ir gerai įtrinti druska, smulkintų česnakų, pipirais, kmynais ir paprikų milteliais. Taip paruoštą karką palikti parai šaldytuve , kad įsigertų visi prieskoniai. Marinuotą karką iš visų pusių aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apie 1,5 val. Sumaišyti 4 šaukštus aliejaus su šaukštu garstyčių ir 2 šaukštais medaus. Prieš baigdami kepti, karką iš visų pusių aptepti šiuo glajumi, keletą kartų apšlakstyti alumi.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-03 20:22
skamba skaniai 

2011-11-04 17:15