Kepta kalakuto šlaunis

Kepta kalakuto šlaunis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 4
  • Juodieji pipirai
  • Kalakuto šlaunelės, (maždaug 1 kg), 1 vienetas
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Šlaunelę keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Įtriname visais sumaišytais prieskoniais bei susmulkintais česnakais ir dedame nakčiai šaltai. Šlaunelę dedame į kepimo maišelį ir kepame apie 45 min 200 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
darius
2017-02-22 20:26
Iš kalakuto blauzdos lengva tas sausgysles pašalinti. Reikia nukirsti sanarį. Tada nulupti skūrą. Ir su replėmis sausgysles ištraukti iš blauzdos. Tos sausgyslės kurios yra iš viršaus tiesiog nupjaunamos kaip skūrelės. Tada mėsą nudarinėti nuo kaulo. viduje dar lieka dvi sausgyslės jas išpjauname. Tada mėsytę gražiai sulenkiame ir įviniojame į nuluptą skūrą.
Bona
2013-07-19 14:24
Ot susirinko "eimininkes",net nesugeba atpazinti kalakuto blauzdos,geda turetu buti ir dar shaiposi is recepto autoriaus idejos. Jus gal geriau pasiskaitykite daugiau kulinariniu knygu,apsilankykite kada pas ukininkus,kad suzinoti kaip atrodo kalakutas istiesu,o tik tada komentuokite.
gita
2012-06-24 11:10
kas čia per nauja šlaunų forma metas pradėt skirt gaspadinės
dovile
2010-10-24 16:25
kaskokia pieva neskanu
Javas
2010-04-02 17:15
Pati neskaniausia kalakuto dalis - gyslota , kaulu kazkokiu pilna.Kai kepam kalakuta , visada atlieka. .Na , bet gerai tinka virti sriubai- tos kalakutu kojos , kaklai ir pn..M-m-m va sriubyte tai gerai gaunasi.