Kepta kalakuto šlaunis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 4
- Juodieji pipirai
- Kalakuto šlaunelės, (maždaug 1 kg), 1 vienetas
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Šlaunelę keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Įtriname visais sumaišytais prieskoniais bei susmulkintais česnakais ir dedame nakčiai šaltai. Šlaunelę dedame į kepimo maišelį ir kepame apie 45 min 200 laipsnių temperatūroje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-07-19 14:24
Ot susirinko "
eimininkes",net nesugeba atpazinti kalakuto blauzdos,geda turetu buti ir dar shaiposi is recepto autoriaus idejos. Jus gal geriau pasiskaitykite daugiau kulinariniu knygu,apsilankykite kada pas ukininkus,kad suzinoti kaip atrodo kalakutas istiesu,o tik tada komentuokite.

2012-06-24 11:10
kas čia per nauja šlaunų forma
metas pradėt skirt gaspadinės 


2010-10-24 16:25
kaskokia pieva
neskanu 


2010-04-02 17:15
Pati neskaniausia kalakuto dalis - gyslota , kaulu kazkokiu pilna.Kai kepam kalakuta , visada atlieka.
.Na , bet gerai tinka virti sriubai- tos kalakutu kojos , kaklai ir pn..M-m-m va sriubyte tai gerai gaunasi. 


2017-02-22 20:26