Kepta kalakuto krūtinėlė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 5
- Juodieji pipirai
- Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Kalakuto krūtinėlė, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Krūtinėlę 2-3 val. pamerkiame į pasūdytą vandenį.
Po to gerai nusausiname ir įtriname prieskonių mišiniu, kurį pasidarome iš druskos, pipirų, kmynų, sojos padažo, aliejaus bei sukapotų česnakų.
Dedame į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 min.
Iškepus orkaitės neatidarome, o paliekame ten mėsą kol atvėsta.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-18 14:26