Kepta jūrinė lydeka

Kepta jūrinė lydeka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės, juodos be kaulų, 1 sauja
  • Bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos, 2
  • Juodieji pipirai
  • Mairūnas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Petražolės, šakelė, 1 vienetas
  • Pomidorai, saulėje džiovinti, 1 sauja
  • Alyvuogių aliejus
  • Batonas, riekės, 2 vienetai
  • Jūros lydeka, 3 vienetai
  • Druska
  • Čili, marinuotos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Sumalkite duoną arba supjaustykite smulkiais kubeliais, pasmulkinkite paprikas, pomidorus ir alyvuoges, sumaišykite su keliais šaukštais aliejaus, mairūnu ir baziliku (geriau švieži). Žuvį įtrinkite pipirais ir druska ir į vidų prikimškite duonos mišinio. Dėkite žuvids į kepimo indą, asplinkui sudėkite likusį duonos mišinį, papjaustykite citrinos ir kepkite 200 0C temperatūroje apie 30 minučių. Iškepusias žuvis papuoškite petražolės šakelėmis.

Receptą atsiuntė: Raminta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
asi
2010-12-22 08:51
labai skanu, tik man suplyso nors ir neprikisau stipriai... gal reiks kita karta suvyniot i koki merliu..