Kepta jūrinė lydeka

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės, juodos be kaulų, 1 sauja
- Bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos, 2
- Juodieji pipirai
- Mairūnas, 1 arbatinis šaukštelis
- Petražolės, šakelė, 1 vienetas
- Pomidorai, saulėje džiovinti, 1 sauja
- Alyvuogių aliejus
- Batonas, riekės, 2 vienetai
- Jūros lydeka, 3 vienetai
- Druska
- Čili, marinuotos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Sumalkite duoną arba supjaustykite smulkiais kubeliais, pasmulkinkite paprikas, pomidorus ir alyvuoges, sumaišykite su keliais šaukštais aliejaus, mairūnu ir baziliku (geriau švieži). Žuvį įtrinkite pipirais ir druska ir į vidų prikimškite duonos mišinio. Dėkite žuvids į kepimo indą, asplinkui sudėkite likusį duonos mišinį, papjaustykite citrinos ir kepkite 200 0C temperatūroje apie 30 minučių. Iškepusias žuvis papuoškite petražolės šakelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-22 08:51