Kepta jautiena

Kepta jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Taukai (kiaulių), 1 arbatinis šaukštelis
  • Jautiena, nugarinė, 1 kilogramas
  • Druska
  • Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, jautienai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

1-2 paras mėsa laikoma šaltai. Mėsa apibarstoma prieskoniais jautienai ir užpilama aliejumi.
Prieš kepant mėsa įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Mėsos kepsnius taip pat galima kepti griliuje.

Receptą atsiuntė: Gustė
» Rašyti komentarą