Kepta jautiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Taukai (kiaulių), 1 arbatinis šaukštelis
- Jautiena, nugarinė, 1 kilogramas
- Druska
- Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, jautienai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
1-2 paras mėsa laikoma šaltai. Mėsa apibarstoma prieskoniais jautienai ir užpilama aliejumi.
Prieš kepant mėsa įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Mėsos kepsnius taip pat galima kepti griliuje.
» Rašyti komentarą