Kepta duona su pikantišku padažu “Ežiukas”

Kepta duona su pikantišku padažu “Ežiukas”
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, virintas, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus
  • Lydytas sūris, 200 gramų
  • Duona, kepalas, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Duonos riekeles supjaustyti ilgomis juostelėmis ir pakepti aliejuje, įtrinti česnaku. Sutarkuoti sūrį, įdėti majonezo, pipirų ar kitų prieskonių, porą šaukštų virinto vandens ir viską gerai išmaišyti. Supilti į gilesnį dubenį ir įkišti i mikrobangų krosnelę, kad išsilydytų sūris. Tuomet į padažą susmaigstyti keptos duonos juosteles, kad gautųsi smagus ežiukas. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą