Kepta duona su pikantišku padažu “Ežiukas”

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Vanduo, virintas, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus
- Lydytas sūris, 200 gramų
- Duona, kepalas, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Duonos riekeles supjaustyti ilgomis juostelėmis ir pakepti aliejuje, įtrinti česnaku. Sutarkuoti sūrį, įdėti majonezo, pipirų ar kitų prieskonių, porą šaukštų virinto vandens ir viską gerai išmaišyti. Supilti į gilesnį dubenį ir įkišti i mikrobangų krosnelę, kad išsilydytų sūris. Tuomet į padažą susmaigstyti keptos duonos juosteles, kad gautųsi smagus ežiukas. Skanaus!
» Rašyti komentarą