Kepta duona

Kepta duona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juoda duona, arba balta, riekės, 10 vienetų
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Duonos riekeles supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suguldykite riekeles ir kepkite kol viena pusė paruduos, tuomet apverskite.
Kai abi pusės paruduos, išimkite iš keptuvės nuvarvindami aliejų.
Duoną sudėkite į lėkštutę, pabarstykite druska, leiskite ataušti ir ištrinkite visas skilteles česnaku.
Valgykite vieną ar prie alaus.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Ramūnas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Deimante
2014-04-13 17:28
Skanu bet senai jau moku duona kept
auguste
2013-07-09 20:44
nera cia ka rasyt, visi anksciau ir taip ta zinojo oku2:
saslas
2011-12-01 07:00
kepta duona labai skanu prie alaus
Trojus
2011-02-23 19:46
Gal visai ir skanu,bet geriau prie degtines...
edvinas............
2010-08-05 19:04