Kepta duona

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juoda duona, arba balta, riekės, 10 vienetų
- Druska
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Duonos riekeles supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suguldykite riekeles ir kepkite kol viena pusė paruduos, tuomet apverskite.
Kai abi pusės paruduos, išimkite iš keptuvės nuvarvindami aliejų.
Duoną sudėkite į lėkštutę, pabarstykite druska, leiskite ataušti ir ištrinkite visas skilteles česnaku.
Valgykite vieną ar prie alaus.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-07-09 20:44
nera cia ka rasyt, visi anksciau ir taip ta zinojo
oku2:

2011-12-01 07:00
kepta duona labai skanu prie alaus 

2011-02-23 19:46
Gal visai ir skanu,bet geriau prie degtines...
2010-08-05 19:04

2014-04-13 17:28