Kepta daržovienė

Patiekta rudeniška daržovienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 4 vienetai
- Cukinijos, nedidelė, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Druska, 2 žiupsneliai
- Malti kvapieji pipirai, 2 žiupsneliai
- Rytietiškų prieskonių mišinys, 2 žiupsneliai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Bulves, cukiniją ir morką sutarkuoti į atskirus indus.
Į įkaitintą aliejų suberti tarkuotas bulves ir morką, ant mažos liepsnos pakepus ~10 min., suberti ir cukiniją. Toliau kepti, kol daržovės suminkštės.
Įberti druskos, maltų kvapiųjų pipirų, prieskonių. Išmaišyti.
Patiekti su skiltelėmis pjaustytais pomidorais.
» Rašyti komentarą