Kepta daržovienė

Kepta daržovienė
Patiekta rudeniška daržovienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Cukinijos, nedidelė, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Malti kvapieji pipirai, 2 žiupsneliai
  • Rytietiškų prieskonių mišinys, 2 žiupsneliai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Garnyrui:
  • Pomidorai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves, cukiniją ir morką sutarkuoti į atskirus indus.

  2. Į įkaitintą aliejų suberti tarkuotas bulves ir morką, ant mažos liepsnos pakepus ~10 min., suberti ir cukiniją. Toliau kepti, kol daržovės suminkštės.

  3. Įberti druskos, maltų kvapiųjų pipirų, prieskonių. Išmaišyti.

  4. Patiekti su skiltelėmis pjaustytais pomidorais.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Irmina
» Rašyti komentarą