Kepta antis su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai
- Juodieji pipirai
- Taukai (kiaulių), 80 gramų
- Antis, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 20 gramų
- Pomidorų padažas, 40 gramų
- Druska
- Grietinė, 200 gramų
- Grybai, virti, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėtas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas šaltai 2-3 val.
Vėliau iškepamas 200 laipsnių temperatūros orkaitėje (kepama apie 1 val.) ir supjaustomas.
Grybai supjaustomi ir sudedami į skystį, kuriame kepa paukštis.
Išėmus iškepusį paukštį, į tą skystį supilami vandenyje išmaišyti miltai ir supilamas pomidorų padažas.
Viskas užvirinama ir užpilama ant tiekiamos paukštienos.
Kartu patiekiami virti ryžiai ar bulvių košė.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-17 13:46
Nuotraukoje matomas vaizelis jau kita diena po anties valgymo



2010-03-24 13:59
gal ir skanu,bet nuotraukoje nematau nei anties,nei grybu,tik kiwi ir kazka panasaus i..... 

2010-03-24 12:31
karolina
o kur det taukus grietine ir cesnaka??????????????????????????????
FANTAZIJOS REIKALAS
o kur det taukus grietine ir cesnaka??????????????????????????????
FANTAZIJOS REIKALAS

2009-12-22 10:26
Lb skanu turetu but...




2012-12-18 21:35