Kepsnys su špinatų ir sūrio įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos krūtinėlė, 4 vienetai
- Grietinėlė, 400 mililitrų
- Fermentinis sūris, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Špinatai, 2 saujos
- Džiūvėsėliai, 5 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, 2 žiupsneliai
- Prieskoniai, persilado, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Prieskoniai vištienai
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištienos krūtinėlėse padaryti kišenėles. Paruoštas krūtinėles pabarstyti druska ir pipirais, prieskoniais.
Šviežius špinatus apvirti 1-2 min, nuspausti vandenį ir susmulkinti.
Pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną su persilado prieskoniais. Kai svogūnai ir špinatai atvės, viską sumaišyti su tarkuotu fermentiniu sūriu.
Įdaru prikimšti vištienos krūtinėles, jas apvolioti kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Paruoštus kepsnius apkepti keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 min. iš abiejų pusių, sudėti į kepimo formą aukštesniais kraštais. Įpilti grietinėlę, uždengti foliją ir kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje 50-55 min.Patiekti su šviežiomis daržovėmis ir bulvių koše, apkepta orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-28 10:52
Puikus šventinis receptas. Būtinai išmėginsim.
2015-04-28 11:40