Kepsnys su pipirais

Kepsnys su pipirais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
  • Jautiena, 600 gramų
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, kepsnių, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Čili, maltas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, smulkintu česnaku bei pipirais. Jautienos pjausnius (padalinkite į 4 gabaliukus po 150 g) įtrinkite prieskoniais, apliekite paruoštu marinatu ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Po to lengvai nusausinkite ir dėkite į įkaitintą keptuvę, kepkite apie 10 min. iš kiekvienos pusės, kartkartėm patepkite marinatu arba, jei yra galimybė - kepti grilyje. Paruoštus kepsnius patiekite su keptomis bulvėmis ir pomidorais.

Receptą atsiuntė: Dalia
» Rašyti komentarą