Kepsnys "Pusnyse"

Kepsnys "Pusnyse"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Kiaulienos faršas, 200 gramų
  • Sūris, 200 gramų
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė atmuškite, pagardnkite druska ir pipirais. Patepkite majonezu ir dėkite po plona gabaliuką fermentinio sūrio.

  2. Morkas, svogūnus ir pievagrybius pakepinkite ir dėkite ant vištienos filė. Kiaulienos faršą pagardinkite prieskoniais, įspauskite česnako ir plonai uždėkite ant kiekvieno kepsnelio. Sudėkite ant skardos, užklotos kepimo popieriumi, šiek tiek pašlakstykite alyvuogių aliejumi.

  3. Pašaukite iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 40 minučių. Pabaigoje užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio ir dar pakepkite apie 5 minutes.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą