Kepsnys „Matambre a la Pizza“

Kepsnys „Matambre a la Pizza“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai, malti
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Kiaulienos nugarinė, 1.5 kilogramo
  • Druska
  • Raudonėliai, džiovinti, malti
  • Mocarela sūris, 130 gramų
  • Raudonieji pipirai, 2 vienetai
  • Padažas, picai, Jūsų mėgstamas, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Įpjauti kiaulienos nugarinę ir išskleisti, kad gautųsi didelis kepsnys.
Kepsnį dėti į didelį indą, užpilti pienu ir padėti 12 val. į šaldytuvą.
Kitą dieną kepsnį išimti iš pieno, nuvarvinti ir įtrinti druska bei pipirais.
Taip paruoštą kepsnį dėti į folija išklotą kepimo skardą, sudėti ant jo išspaustą česnaką, 0,25 stiklinės nuo kepsnio marinavimo likusio pieno, uždengti folija ir kepti apie 45 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Tuomet kepsnį išimti iš orkaitės, nuimti foliją ir padidinus orkaitės temperatūrą iki 175 laipsnių kepti dar apie 20 min.
Iškeptą kepsnį išimti iš orkaitės, apversti ir sudėti ant jo picos padažą, susmulkintą sūrį, šiaudeliais supjaustytus pipirus bei griežinėliais supjaustytą pomidorą.
Kepti dar apie 10 min., kol išsilydo sūris ir iškepus supjaustyti kepsnį trikampiais.
Taip paruoštą kepsnį dėti į lėkštes ir patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Justė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zmogus
2016-11-26 11:12
Siaip manau turejo omenyj pipirus kurie yra panasus i cili pipira, jus pati ar pats nesupratot
Chm
2013-08-26 15:51
Ha ha ha, kaip reikėtų šiaudeliais supjaustyti pipirus? Su mikroskopu?
P.S. Nederėtų paprikų vadinti pipirais, nebe tie laikai...