Kepsnys “Kelmas”

Kepsnys “Kelmas”
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės šonkauliai, 40 centimetrų
  • Kiaulienos faršas, 1500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Žalumynai, 1 žiupsnelis
  • Marinuoti grybai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
    Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
    Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
    Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.

  2. Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
    Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
    Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
    Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą