Kepsnys garstyčių padaže

Kepsnys garstyčių padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės
  • Pomidorų padažas, aštrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos nugarinė, 1 kilogramas
  • Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Garstyčių padažas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val. Atšilus orams galima kepti ir lauke - grilyje.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.

Receptą atsiuntė: Ginta
» Rašyti komentarą