Kepsnys garstyčių padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Pomidorų padažas, aštrus, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos nugarinė, 1 kilogramas
- Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Garstyčių padažas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val. Atšilus orams galima kepti ir lauke - grilyje.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą