Kepsnys "Džiaugsmo kąsnis"

Kepsnys "Džiaugsmo kąsnis"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 6 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, nugarinė, 500 gramų
  • Majonezas, 150 gramų
  • Sūris, 250 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Pradžioje pasiruošiame kiaulienos nugarinę. Išmušame ir įtriname druska bei pipirais. Leidžiame pastovėti bent valandą.

Kol mėsa marinuojasi susipjaustom smulkiai svogūnus, bulves supjaustom maždaug 5 mm storio griežinėliais ir sutarkuojame fermentinį sūrį per burokinę tarką.

Tada imame ir dedame į skardą (padengtu sviestiniu popieriumi) mėsą. Ant mėsos gražiai dedame supjaustytus svogūnus, ant svogūnų dedame bulves, ant bulvių pabarstome druskos ir barstome fermentinį sūrį, o ant sūrio uždedame majonezo (patogiausiai naudoti majonezą maišeliuose) ir galiausiai ant majonezo pabarstome kmynų.

Pašauname į orkaitę įkaitintą iki 200°C ] ir kepame apie 40-45 min.

Skanaus:)

Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dalė
2017-08-25 06:09
Mėsą geriau marinuoti be druskos.o tik prieš kepant užberti.nes mėsa.tuo labiau nugarinė.bus sausa