Kepsnys "Dainius"

Kepsnys "Dainius"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai
  • Kiauliena, 500 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Tabasko padažas, 4 lašai
Gaminimo instrukcija:

Iš grūsto česnako, išspaustų apelsinų sulčių, "Tabasko" padažo, pipirų, druskos ir aliejaus paruošti marinatą, juo įtrinti supjaustytą mėsą ir valandai palikti šaltai. Jau pastovėjusią mėsą sudėti į aliejumi pašlakstytą keptuvę ir ant silpnos ugnies kepti kol abi pusės gražiai paruduos. Garnyrui tinka Itališkos salotos, marinuoti agurkėliai ir skrudintos bulvytės.

Receptą atsiuntė: Justelez
» Rašyti komentarą
» Komentarai
miss
2011-06-21 21:40
bulvytes galejo buti apkeptos graziai,dabar kaip zalios,tikrai reikejo graziau sudeti viskas
liu
2010-04-29 13:26
nuotraukose labiau matosi garnyras...
(anonimas)
2010-04-29 13:14
kodel butent dainiaus?galetu but marytes,ane?