Kepsninėje keptas upėtakis

Kepsninėje keptas upėtakis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Upėtakis, 1 vienetas
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvalytą upėtakį pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska pagal skonį. Palikti apie 10 min. marinuotis. Kepti apie 5 min. elektrinėje kepsninėje.

  2. Patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą