Kepsninėje kepta lašiša su kedro riešutais

Kepsninėje kepta lašiša su kedro riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, 600 gramų
  • Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Kedrų riešutai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvalytą lašišą supjaustyti porcijomis, pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska pagal skonį. Palikti apie 10 min. marinuotis. Kepti apie 5 min. elektrinėje kepsninėje.

  2. Patiekti su šviežių daržovių salotomis ir sausoje keptuvėje pakepintais kedrų riešutais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą