Kepsniai vasarotojams

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 400 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Majonezas, neriebus, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, arba voveraitės su svogūnais
- Prieskoniai, kvapnieji pipirai, česnako milteliai, sezamų sėklos
Gaminimo instrukcija:
Vištieną supjaustome gabalėliais, apibarstome prieskoniais, pipirais, česnako milteliais.
Pasiruošiame plakinį iš kiaušinių, majonezo ir miltų. Viską sumaišome ir kepame alyvuogių aliejuje, dėdami po 2 šaukštus ir formuodami kepsnio formą.
Pagardiname sezamo sėklomis, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio sumaišyto su trupučiu majonezo arba galima pagardinti šviežiomis pakepintomis voveraitėmis su svogūnais.
Patiekiame su šviežiomis daržovėmis, kurių vasaros metu netrūksta :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-28 18:59