Kepsniai šventiškam stalui

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mėsa, geriau nugarinė (jautiena, kiauliena ar veršiena), 1 kilogramas
- Druska
- Pipirai
- Česnakai, 3 skiltelės
- Ananasai, konservuoti (žiedai), 1 skardinė
- Pomidorai, dideli, 3 vienetai
- Sūris
- Majonezas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Mėsą supjaustyti griežiniais ir labai lengvai išmušti plaktuku. Tada pabarstyti trintu česnaku, pipirais ir druska. Kepsnius sudėti į kepimo formą, pateptą riebalais ir pašauti į karštą orkaitę 40 minučių.
Ant apkepusių kepsnių dėti po griežinėlį ananaso, pomidoro, dėti majonezo ir užtarkuoti sūrio. Kepti dar apie 10 - 15 minučių.
Patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-19 20:06
Faina
2014-12-14 10:43
gali atrodyti keistai tas ananasas, bet tikrai skanu. ragavau kažkada seniai seniai, bet ten ant mėsos dar ir svogūno buvo 

2014-12-28 09:25