Kepsniai šventiškam stalui

Kepsniai šventiškam stalui
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, geriau nugarinė (jautiena, kiauliena ar veršiena), 1 kilogramas
  • Druska
  • Pipirai
  • Česnakai, 3 skiltelės
  • Ananasai, konservuoti (žiedai), 1 skardinė
  • Pomidorai, dideli, 3 vienetai
  • Sūris
  • Majonezas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustyti griežiniais ir labai lengvai išmušti plaktuku. Tada pabarstyti trintu česnaku, pipirais ir druska. Kepsnius sudėti į kepimo formą, pateptą riebalais ir pašauti į karštą orkaitę 40 minučių.

  2. Ant apkepusių kepsnių dėti po griežinėlį ananaso, pomidoro, dėti majonezo ir užtarkuoti sūrio. Kepti dar apie 10 - 15 minučių.

    Patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Toma
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ingrida
2014-12-28 09:25
vietoj ananaso dedu svoguna irgi skanu
Rimantas
2014-12-19 20:06
Faina
e.
2014-12-14 10:43
gali atrodyti keistai tas ananasas, bet tikrai skanu. ragavau kažkada seniai seniai, bet ten ant mėsos dar ir svogūno buvo