Kepsniai su ananasais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai, 1 skiltelė
- Druska
- Kiauliena, filė, 500 gramų
- Ananasai, žiedai, konservuoti, 1 skardinė
- Aliejus
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Filė gabaliukus išmušti ir pabarstyti druska.
Česnakus smulkiai supjaustyti , įpilti aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Mišiniu užpilti mėsą ir padėti į šaldytuvą kelioms minutėms.
Tad iškepti mėsą, o kitoje keptuvėje apkepti iš abiejų pusių ananasus Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų - ananasus (galima užpilti mėgiamu padažu). Valgyti su bulvėmis.
» Rašyti komentarą