Kepsniai su ananasais

Kepsniai su ananasais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Druska
  • Kiauliena, filė, 500 gramų
  • Ananasai, žiedai, konservuoti, 1 skardinė
  • Aliejus
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Filė gabaliukus išmušti ir pabarstyti druska.

  2. Česnakus smulkiai supjaustyti , įpilti aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Mišiniu užpilti mėsą ir padėti į šaldytuvą kelioms minutėms.

  3. Tad iškepti mėsą, o kitoje keptuvėje apkepti iš abiejų pusių ananasus Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų - ananasus (galima užpilti mėgiamu padažu). Valgyti su bulvėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą