Kepsneliai „Viščiukų maištas“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Sezamo sėklos, pakuotėmis, 1 vienetas
- Vištiena, 2 vienetai
- Actas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, Kotanyi ,,Mėsą minkštinanti druska'', 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Prieskoniai, Kotanyi ,,Paukštienos marinatas'', 1 vienetas
- Prieskoniai, Kotanyi paukštienos ant grotelių prieskoniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Viščiukus susmulkinti.
Aliejų, actą, citrinos sultis bei paukštienos marinato prieskonius išmaišyti ir gauta mase ištrinti vištienos gabaliukus.
Palikti marinuotis per naktį.
Prieš kepimą suberti paukštienos prieskonius, sezamų sėklas, bei šaukštelį mėsą minkštinančios druskos ir viską gerai išmaišyti.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min. ant grotelių, arba skardoje.
Tinka valgyti su česnakinėmis morkų salotomis ir bulvių koše.
Skanaus.
» Rašyti komentarą