Kepsneliai su grybais

Kepsneliai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Baltas vynas, 1 stiklinė
  • Žirniai, 1 stiklinė
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Grietinė, 100 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Vynuogių kauliukų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Karis, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną supjaustyti.

  2. Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.

  3. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.

  4. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.

  5. Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.

  6. Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.

  7. Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.

  8. Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą