Kepintos vištų širdelės su svogūnais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 30 gramų
- Vištų širdelės, 100 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Vištų širdelės nuplaunamos ir pakepinamos riebaluose, kol apskrus iš abiejų pusių. Įdedama smulkiai pjaustytas svogūnas ir toliau kepinama kol apskrus svogūnai. Pačiame gale padruskinama. Valgoma su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-31 11:08
pavirti tai tikrai reikia nes vien pakepinus nelabai kas
2011-12-17 13:06
pirma isvirkite tas sirdis, o tada patroskinkite su svogunais, cesnako idekit iki 2 skilteliu ir zoleliu pagal skoni kokiu norit - 100 kart skaniau
2011-01-17 22:25
jo nekaip,vat jas apkepus ir patusinus apie kokia valandike su padaziuku gardumelis su ryziais 

2009-09-08 20:57
nieko jus nesuprantat..


2013-09-16 10:30