Kepintos vištų širdelės su svogūnais

Kepintos vištų širdelės su svogūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), 30 gramų
  • Vištų širdelės, 100 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Vištų širdelės nuplaunamos ir pakepinamos riebaluose, kol apskrus iš abiejų pusių. Įdedama smulkiai pjaustytas svogūnas ir toliau kepinama kol apskrus svogūnai. Pačiame gale padruskinama. Valgoma su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Margarita
2013-09-16 10:30
ROBERTA - jusu variantas labai skanus
dariukas
2012-03-31 11:08
pavirti tai tikrai reikia nes vien pakepinus nelabai kas
karolis vistasirdis
2011-12-17 13:06
pirma isvirkite tas sirdis, o tada patroskinkite su svogunais, cesnako idekit iki 2 skilteliu ir zoleliu pagal skoni kokiu norit - 100 kart skaniau
ROBERTA
2011-01-17 22:25
jo nekaip,vat jas apkepus ir patusinus apie kokia valandike su padaziuku gardumelis su ryziais
Chemikas
2009-09-08 20:57
nieko jus nesuprantat..