Kepinti pievagrybiai su kaparėliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, kapotos
- Baltas vynas, sausas
- Pievagrybiai, 220 gramų
- Druska
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, nesūdytas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Čili, dribsniai
- Kaparėliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
Sumaišykite pievagrybius (didesnius pievagrybius perpjaukite pusiau arba apdalinkite į keturias dalis) su kaparėliais, susmulkintu česnaku, aliejumi, druska, pipirais bei čili dribsniais.
Ištepkite kepimo skardą sviestu ir sudėkite į ją grybų mišinį.
Kepkite 15-20 min.
Įpusėjus kepti, įpilkite šlakelį balto vyno, jei norite.
Iškepus apšlakstykite citrinų sultimis bei apibarstykite petražolėmis.
Tai puikus pagardas prie mėsos patiekalų.
» Rašyti komentarą