Kepinti pievagrybiai su kaparėliais

Kepinti pievagrybiai su kaparėliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės, kapotos
  • Baltas vynas, sausas
  • Pievagrybiai, 220 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, nesūdytas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Čili, dribsniai
  • Kaparėliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
Sumaišykite pievagrybius (didesnius pievagrybius perpjaukite pusiau arba apdalinkite į keturias dalis) su kaparėliais, susmulkintu česnaku, aliejumi, druska, pipirais bei čili dribsniais.
Ištepkite kepimo skardą sviestu ir sudėkite į ją grybų mišinį.
Kepkite 15-20 min.
Įpusėjus kepti, įpilkite šlakelį balto vyno, jei norite.
Iškepus apšlakstykite citrinų sultimis bei apibarstykite petražolėmis.
Tai puikus pagardas prie mėsos patiekalų.

Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą