Kepenų paštetas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Imbieras
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Muskatas
- Petražolės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiauliena, 250 gramų
- Kiaulės kepenys, 400 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Veršiena, 500 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Batonas, 50 gramų
- Druska
- Aliejus, 50 gramų
- Kvapieji pipirai
- Grybai, džiovinti, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mėsa, kepenys, daržovės ir grybai išverdami.
Baigiant virti, sudedami lašiniai, pasūdoma ir verdama, kol suminkštėja.
Išvirusi mėsa atvėsinama sultinyje, o kepenys išimamos, nuėmus plėves, supjaustomos ir patroškinamos aliejuje apie 5 minutes.
Mėsa, kepenys ir išmirkytas sultinyje batonas permalami du kartus.
Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami prieskoniai, pasūdoma ir išsukama iki purios masės.
Kepimo forma ištepama aliejumi, išklojama virtais lašiniais, sukrečiama masė ir kepama 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 min.
Išėmus, kai formoje paštetas ataušta, jis išverčiamas į lėkštę ir papuošiamas žalumynais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-06 18:15
Tikriausiai skanu, tik nekaip atrodo
reikejo kita forma jam suteikt 


2009-05-18 14:54
o kaip su grybais dziovintais, morka 

2009-04-17 11:59
Kodėl neparašė kiek laiko ir kokioje temperatūroje reikia kepti orkaitėja 

2017-03-15 18:06