Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių

Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, (kepenėlės), 500 gramų
  • Jautiena, (kepenėles), 500 gramų
  • Sviestas, 30 gramų
  • Kiaušiniai, virta, 4 vienetai
  • Druska
  • Morkos, 3 vienetai
  • Svogūnai, 3 galvos
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkuojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname ant nedidelio kiekio aliejaus. Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Dedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį).

Skanaus.

Porcijų skaičius: 7
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą