Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, (kepenėlės), 500 gramų
- Jautiena, (kepenėles), 500 gramų
- Sviestas, 30 gramų
- Kiaušiniai, virta, 4 vienetai
- Druska
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 3 galvos
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 7
Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkuojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname ant nedidelio kiekio aliejaus. Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Dedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį).
Skanaus.
» Rašyti komentarą