Kepenėlių vyniotinis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištų kepenėlės, 500 gramų
- Druska
- Sviestas, 125 gramai
- Lydytas sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti pusėje turimo sviesto.
Atvėsinti, sumalti mėsmale kartu su likusiu sviestu.
Ant stalo padėti maisto plėvelę, paštetą paskleiskite 1 cm storiu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvynioti plėvelę ir dėti į šaldytuvą nakčiai. Ryte išimti ir supjaustyti griežinėliais.
» Rašyti komentarą