Kepenėlių vyniotinis

Kepenėlių vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištų kepenėlės, 500 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 125 gramai
  • Lydytas sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti pusėje turimo sviesto.

Atvėsinti, sumalti mėsmale kartu su likusiu sviestu.

Ant stalo padėti maisto plėvelę, paštetą paskleiskite 1 cm storiu ir atsargiai prispausti.

Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvynioti plėvelę ir dėti į šaldytuvą nakčiai. Ryte išimti ir supjaustyti griežinėliais.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą