Kepenėlių kepsniukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištų kepenėlės, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 100 mililitrų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kepenėles pamerkti į pieną ir palaikyti valandą laiko. Išėmus kepenėles sumalti arba susmulkinti smulkintuvu. Įmušti kiaušinį, viską sumaišyti.
Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Sudėti pakepintą svogūną į kepenėlių masę, viską sumaišyti, tada sudėti miltus, berti druskos ir vėl viską išmaišyti.
Į įkaitintą keptuvę dėti po šaukštą kepenėlių masės ir kepinti iš abiejų pusių.
Patiekti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-17 17:38