Kepenėlės su vaisiais

Kepenėlės su vaisiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, kepenėlės, 500 gramų
  • Sviestas, 60 gramų
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, vid. dydžio, 2 vienetai
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Aliejus, 60 gramų
  • Grietinė, 100 mililitrų
  • Krapai, smukinti
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, paskaninkite pipirais, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste.

  2. Atskira,i keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes patroškinkite.

  3. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais.

    Valgykite su bulvėmis.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą